onsdag den 6. april 2011

You don't stop, you don't hide. You run. You understand me?

Filmen står i drengerøvens tegn. Der er lagt op til specieleffekter i så høj en kvalitet, at du næsten kan mærke suset fra lasersskuddene, der drønner forbi dine øre, næsten lugte det smeltede metal fra skudsårene på de bygningshøje robotter, der kæmper en kamp til døden.  

Vores alle sammen ladiesman217(Shia LaBeouf) er tilbage i rollen som Samuel Witwicky. Samuel skal til at starte på college for at fortsætte sin normale tilværelse. Han forlader sin Autobot (Bumblebee) og sin kæreste Mikaela. Imens han pakker, så finder han et stykke Allspark, som han giver til Mikaela, for at det er i sikkerhed. Men med et stykke af Allsparken i menneskehedens besiddelse er der intet sikkert sted på jord, og endnu en gang jages Samuel og Mikaela af de onde Decepticions.
Specieleffekterne blev et særligt fokusområde, da filmen skulle laves. Designet til transformerne var mere indviklet end filmen fra 2007. Til optagelserne af filmen blev der brugt ægte F-16 Fighting Falcon og tankskud til de voldsomme kampe. Med flere ”close-ups” af roboternes ansigter kan du for alvor nyde synet af gennemført computerteknik. Animationerne af robotternes kampe inkluderer flere ting i det robotterne, bliver skubbet ind i træer der knækker, de spytter, sveder osv. Alt dette blev lavet i højere resolution, der krævede op til 72 timer for at redigere et billede. Mens der blev brugt 15 terabyte for animationerne i 2007, så blev der brugt op imod 140 terabyte i denne film.
Filmen har tjent $ 60,6 millioner i Nordamerika, og er tæt på $ 100 millioner på verdensplan, hvilket bringer filmen til den næstbedste åbning, kun bag The Dark Knight som har tjent $ 67,8 millioner.

Transformers Revenge of the Fallen af Michael Bay. Spilletid, 2 timer og 30 minutter.

/Mikkel Schunck Thomsen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar